Oldalak

2012. április 24., kedd

Lila smink nappalra

Sziasztok! 
Most megmutatom Nektek az az első sminket, amit úgy érzem, hogy fel merem vállalni igazán... Nagyon sokat gyakoroltam az utóbbi időben, mert baromira elegem volt, hogy kisminkeltem magam, lefényképeztem és kegyetlenül nézett ki. Olyan dolgok jöttek ki a fényképen, hogy csak ámultam és bámultam, hogy úúúúristen........ Tudom, ez a smink is messze sem tökéletes, de úgy érzem fejlődtem. És ennek örülök. :) 
Nincs sok kép, de alátámasztanám, amit minden barna szeműnek mondanak: a lila nyerő választás. :))) 
 

Igen, tudom pózolós nagyon. ;D
Mint láthatjátok a körmöm inspirálta a színeket, igazából az alsó vízvonal is ki volt húzva kékkel, csak sajnos egy az, hogy két perc alatt elég szépen lepislogom, másfelől, meg szokás szerint a képek sem 100%-ak.
A színek direkt nem túl erősek, hiszen nappalra készült, nem esti buliba. :) 



Pár jó tanács kezdőknek: 
Ajánlom, hogy a mélyítővonal sötétítése elsők közt legyen, amit megtanultok. Borzasztóan feldobja a sminket, hogy nem csak egy színből áll, valamint nagyon jót tesz az összképnek. Sokkal jobban kinyitotta a szemem, nem volt olyan feltűnő, hogy milyen kis mélyen ülőek a szemecskéim. :))  
Közvetlenül a vízvonal alá tegyetek egy kevés színes festéket, mert ha csak felül van, olyan mintha elvágták volna, -szerintem- nem olyan szép. Köszönjön vissza a szín alul, de vigyázzunk, legyünk közel a pillasorhoz, nehogy úgy nézzünk ki, mint akinek behúztak. Persze, lehet úgy is csinálni, hogy alul csak kihúzzuk feketével, de véleményem szerint sokkal mutatósabb, ha leheletnyit -vagy sminktől függően akár erősebben is- visszaköszönnek a színek.
Szánjunk elég időt a satírozásra. Komolyan mondom, baromira fontos, hogy ne legyünk pandamacik, és vigyázzunk, hogy ne is satírozzuk túl. Ezt úgy értem, hogy jártam már úgy, hogy addig-addig satírozgattam, amíg teljesen kicsúsztam az előre eldöntött vonalaktól... Egyszerűen túlléptem, és szinte már a szemöldökömet súrolta a színes satír... Tudom, mókásnak hangzik.:)) Nekem annyira nem volt az akkor... ;D

Nos, most ennyi jutott eszembe, de hozzá tenném, hogy ezek saját gondolataim, észrevételeim, nem biztos hogy mindenkinek így a jó. Köszönöm. :)


Csók és könny:
Sziszi

4 megjegyzés: