Oldalak

2011. május 16., hétfő

Kedvenc natúr

Sziasztok:)


Fogalmam sincs, már melyik nap esett meg velem, hogy nem volt sok kedvem sminkelgetni.. ami mostanában nem túl sűrűn fordul elő velem. Érdekes, hogy ilyen időszakjaim vannak, régen, messzi-messzi régen, állandóan kellett valami spirál rám, szinte akárhova mentem... aztán volt egy időszak, amikor alig sminkeltem magam, szerintem semmit se használtam akkor, és mégis jól éreztem magam... aztán újra elkezdtem a napi szintű spirál, ceruza kombót... aztán mióta újra függő lettem, már "meztelennek" érzem magam... Igazából nem szeretem, hogy szükségét érzem még akkor is a sminknek, amikor valahova csak leugrom.. Oké, kibírom, hogy ne álljak neki, de nem érzem jól magam... Jó lenne ezen újra változtatnom, mert beleőrül az ember, ha egy sima családi bevásárláshoz is smink kell.... 
Na, de félre a hablattyal, íme az én "visszatérés az alaphoz" sminkem. :) 
Sajna ez az egy kép lett jó (előző post-ban említett okokból), azért remélem átmegy a lényeg.. :)

Ti hétköznapra milyen sminket viseltek? Mi az örök nagy klasszikus kedvenc, ami mindig beválik, ha pl. siettek? :) 

3 megjegyzés:

  1. Mi van a szádon? :P annyira szép színe van! :) Nekem egyébként az alap sietős sminkem az a valamilyen alapszín, általában valami pezsgős vagy barackos selyemfényű, és az elmaradhatatlan tus. :)

    VálaszTörlés
  2. a számon essence 42- Fairytale rúzs van, a DM-es kistáskából. :)

    VálaszTörlés
  3. Mindenre gondoltam, csak essencre nem.. egy rúzsom sincs tőlük, nem gondoltam, hogy ilyen szépek! :P Köszi a választ! ;)

    VálaszTörlés