Oldalak

2011. május 15., vasárnap

Essence - Stay with me

Helló Csajszik!:)


Gyors tesztet hoztam nektek, essence szájfényről. Képzeljétek, lesz színes smink, meg pár otthoni praktikát szeretnék mutatni majd nektek, ha nincs egy-egy megfelelő eszközötök... :) 


Na, de maradjunk a szájfénynél, ennek a neve: 02 my favorite milkshake. Alapból nem vagyok valami rózsaszínes, tüncibüncis, sosem használok rózsaszínt, se a szememre, se a számra. Persze ezen ideje változtatni, mert a rózsaszín az olyan szép szín, csak valamiért a régi korszakomból ez maradt meg bennem... :// 
Másoknál is láttátok már ezt a szájfényt, nem hiszem, hogy különösebben be kéne mutatnom... 
Amiről szót ejtenék, az az applikátor, sajnos nem fotóztam le, de biztosan láttátok már, tudjátok ilyen furi alakja van, mintha "dereka" lenne. A lényeg, a lényeg, hogy ezt sokan nem szeretik, de egyébként szerintem teljesen praktikus a dolog, mivel ha az ajkaink közé vesszük, akkor belül is befesti őket egy húzással. :) 
Tartósságról azért nem tudok nyilatkozni, mert én nagyon-nagyon rossz rúzsos-szájfényes vagyok, mert mindent leszedek a számról. Komolyan, próbálok oda figyelni, de annyiszor dörzsölgetem, ha rajtam van valami (ez labello korszakból maradt fent :P), hogy az nem bír ki sokat. Állaga... Hát, hagy némi kívánni valót maga után, nekem picit nehezen ment, de ez csak ezzel az árnyalattal van így, a másikkal nem tapasztaltam, mikor kipróbáltam (igen, igen, ezeket szombaton kaptam a blogtalin:)). 
Az illata, az fenomenális, imádom, egész nap szagolgatnám, nem túl erős, édeskés, isteni. :)
Azoknak ajánlanám elsősorban, akik ár/érték arányban szeretnek vásárolni, mert akkor nagyon megéri. Ha jól tudom 5-600 Ft, és ez egy tökéletes darab arra, hogy folyton magaddal vidd, hiszen a színe miatt, nem igényel különösebb tükörhasználatot. :) 


És akkor két kép: (nem szeretem az ilyen csak szájas-szemes képeket, mert mindig torzít és hatalmas bajszom van így.... :D:D)


A másik, amit nagyon utálok, hogy csinálok nagyjából egymillióhatszázhatvanezernyolcvanöt képet és akkor van kettő, ami ELVISELHETŐ.... Elsősorban azoktól kérdezem, akik nem profi hobbi fotósok, hogy készítetek magatokról jó képeket? :)

13 megjegyzés:

  1. úú mennyire jó az utolsó kép baszki:D rohadt jó reklámfoto:D
    és hogy hogy csinálok képet? sok szenvedéssel és beletörődéssel ,hogy nem vagyok fotogén ezt kell szeretni. végülis nem azért csinálom a blogot hogy felfedezzen vmi modell ügynökség hanem hogy a termékeket bemutassam:))

    VálaszTörlés
  2. én ezt értem, de nekem az összesen katasztrófa fejem van. :D szóval ááá... nem hogy nem jó a fej, hanem katasztrófa. a színekről ne is beszéljünk.... :D
    és örülök, h tetszik az utsó kép, féltem, hogy nem fog bejönni senkinek :P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó az utolsó kép, először azt hittem, reklámfotó. :)
    Én rengeteg képet szoktam készíteni, már van hogy belefáradok a mosolygásba / pózolásba, de a legtöbben olyan fejem van, hogy dobnék tőle egy hátraszaltót, ha elém tartanék, szóval muszáj szenvednem. :D A számról meg magában egyetlen képet sem tudok készíteni, pedig fókuszálok és próbálkozok, de hihetetlen szarok szoktak lenni, úgyhogy azokat fel se teszem.

    VálaszTörlés
  4. Citromhab: nekem is detto, felrakom gépre látom, hogy úristen mennyi kép, és amiről azt hittem, hogy jó lesz, az borzasztó. :D De úgy örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül... :D
    CsokismentásSzufléé: köszönöm szépen!:)

    VálaszTörlés
  5. úúúúristen de szép színe van:D
    én mindig ellövök kb kismillió képetr, ebből lesz olyan, amin rajta van a fél arcom, de pl csak a szemem jó rajta, akkor szépen kivágom a szemem:D olyan nem angyon szokott lenni, hogy sikerül az arcomról alapba oylat csinálni, amit egyből lehet feltölteni:D

    VálaszTörlés
  6. azért megnyugtató, hogy akkor nem csak én állok kétségbeesetten mikor nem sikerül kb. egy kép se :D ez a képkivágásos dolgon még nem gondolkodtam elegem.. :D de azt hiszem elkezdek :)

    VálaszTörlés
  7. dettó ugyanígy vagyok min ti... kb kismillió képből ha 2 jó akkor már tapsikolok örömömben. És az a vicces, hogy nem a fényképezőgépen múlik ráadásul. Kezdek beletörődni, hogy ha megszakadok se leszek fotogén :D
    Az utolsó kép zseniális!!!

    VálaszTörlés
  8. köszi, örülök, hogy tetszik :))))
    igen, az a baj, hogy az esetek nagyobb részében a nem a fényképező a hibás. legalább is nálam tuti ;D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jóóó színe van ennek a szájfénynek!!!! :) :)

    VálaszTörlés
  10. Woow de szép színe van!!!
    www.itsbellatime.blogspot.com

    VálaszTörlés
  11. Az, hogy milyen kép készül Rólad nagyban meghatározza, hogy milyen a fényképezőgéped!Milyen funkciók vannak rajta (pl.:be lehet-e állítani rajta az éppen adott fényviszonyhoz megfelelő fényerőt, ha napfényes helyen vagy és van rajta sunset,beach vagy bármi ilyesmi akkor az hasznos mert nem fog vakuzni, továbbá, hogy van-e macro ill. super macro funkció amivel ráközelítessz a frissen sminkelt szemre, szájra stb.) Ahhoz, hogy jó fotót tudj készíteni leegyszerűsítve 3 dolog kell: 1. megfelelő fényviszony 2. ismerd a fényképezőgéped 3. tudd melyik az előnyösebb profilod! :)
    Remélem tudtam segíteni!

    VálaszTörlés
  12. Izabella: köszönöm:)

    pepu: Igen, határozottan tudtál, mert én pl. mindig automatára rakom a gépet és úgy nyomatom a fotókat, ezentúl jobban oda fogok rá figyelni. A megfelelő fényviszony sajnos nem rajtam múlik, az előnyösebb profilt már úgy érzem megtaláltam. :)
    Köszönöm szépen!:)

    VálaszTörlés