Oldalak

2011. május 17., kedd

Zöld smink - tőlem :)

Sziasztok! :) 
Mint már említettem, akkor most jöjjön a színes smink, tőlem. :)
Élőben nagyon jól nézett ki, igazából melózni raktam fel, az egy estét program volt, elég jó visszajelzéseket kaptam személyesen, remélem nektek is tetszeni fog...:)


Az egésznek az a lényege, hogy mivel nincs megfelelő ecsetem a jó felvitelhez, ezért egy tippet szeretnék adni azoknak, akik szintén hasonló cipőben járnak.... A titok: a fültisztító pálcika. :)) Igaz, nem a legesleggazdaságosabb módszer, de ehhez a kis szemhéjpúderhez nincs semmi applikátor, ezért jött ez a kényszer megoldás, de elég jól  működik. :)


A termékek még mindig nagyrészt a blogtalin kapottak... vagyis igazából csak az alapozó, az illatos kompakt púder és a szemhéjpúder volt az, a többi régi. :) Az essence szemhéjpúdert ugyanazért imádom, amiért a szemceruzát is.. Még a legbénábbak (köztük én:D) is tudnak egyszerűen, gyorsan, jó sminket csinálni vele, mert a két szín annyira hihetetlenül összepasszol...  A tartósságáról annyit, hogy sajnos kellene alá normális szemhéjalapozó (igen, igen, elég hiányosak még a készleteim...:D), mert én sima alapozóval próbáltam rögzíteni, de egy helyen szétesett sajnos... Ti milyen szemhéjalapozót használtok, és hogy vagytok megelégedve vele?


A használt termékek
Még annyit zárásként, hogy végül másik szájfényt használtam, naná, hogy az essence stay with me, my favorite milkshake-et... :) Arról már nem csináltam képet, de teszt lentebb olvasható.
Pacsi:)

2 megjegyzés:

  1. Az az Essence púder annyira jól néz ki.:D Amúgy én is sokszor használok fültisztítót, szerintem jól lehet vele dolgozni. Szép ez a zöld smink.:)

    VálaszTörlés
  2. én make up factoryt használok. megvagyok elégedve vele teljesen. müllerben lehet kapni , engem ott az elado beszélt rá az ArtDeco helyett mer ő is meg több bloggerina is mondta azóta h beszáradt nekik:S
    ez árban asszem egy picit olcsobb is szal télleg megéri:)

    VálaszTörlés