Oldalak

2011. május 8., vasárnap

Csoda, csoda hátán

Sziasztok!


Azt hiszem, méltán mondhatom, hogy a tegnapi nap volt életem egyik legjobb napja... Gondolom, mint tudjátok tegnap volt az első Primőr Kft. - Bloggerina találkozó. Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni, hogy ott lehettem, mert borzasztó sokat tanultam ismét a pár óra alatt, nagyon sok mindent láthattam és a csajok nagyon jó kérdéseket tettek fel, amikre egytől-egyig remek válaszokat kaptunk. 
Hozzá kell tennem, hogy utána én rohantam dolgozni, viszont este életemben először motorral jöttem haza - természetesen csak utasként-, azt hiszem ez koronázta meg az egész napomat! :)


Na és a pech: 
lemerült a fényképezőm, szóval esélyem nincs, hogy lefotózzam a dolgokat most, csak majd később, most kipakolva állnak a kapott holmik, és arra várnak, hogy képek készüljenek róluk, tiszta felfordulás van a szobámba... Azt hiszem az idő most kedvez nekem, mert így nincs meg a vágy, hogy eltűnjek csavarogni. :) 


A találkozóról még annyit, hogy mindenkinek üzenem, hogy hatalmas nagy puszi, el nem tudjátok képzelni, mennyire kedves, aranyos (....és most végtelenszámú pozitív jelzőt még ide rakhatnék...) volt mindenki. Annyira jó volt látni, hogy basszus ti is hús-vér emberek vagytok, és senki sem két lábon járó picsogós királykisasszony... Na jó, királykisasszonyok még lehettek. :)) Szóval lényeg a lényeg: Nektek is köszönök mindent, de tényleg mindent... Jó lenne, összehozni ilyen random találkozókat gyakrabban, akár csak egy összeülésre, vagy ami még jobb lenne: hosszú délutánokra... Felajánlanám, hogy gyertek ide, de attól tartok, hogy a kb. 50nm-es panellakásban nem férnénk el. :)) 


Délután, este igyekszem folytatni, fényképező függő a dolog, addig is puszi és pacsi mindenkinek!:))

2 megjegyzés: