Oldalak

2011. március 22., kedd

Sziasztok!
Hát íme a kis új szemhéjpúderem. Sajnos, nagy csalódás, életem első manhatten termékem, túl sokat vártam tőle. :(
Szóval, lényeg a lényeg, eleve a kiszerelés elsőre nagyon praktikus, iszonyat mód tetszett, mert ki lehet venni, szerintem akár cserélgetni is lehet, bár még nem láttam ilyen picike szemhéjpúdert.
Íme a dobozkában, könnyen nyílik, csak egy kattintás. Utána jön a csoda! A kivétel, külön művelet, úgy kell kirázni, vagy körömmel benyúlni alá. Hát elég horror... :D
































Utána jön a kinyitása, ami egyrészről jó, hogy ilyen, hiszen, ha nem lenne rajta, könnyebben sérülne, viszont ezt így le kell tolni róla, szóval elég vicces... :D











Na és hát a kezemen, csak úgy álánátúr.
Hozzátenném, hogy igen, borzasztó rossz lett a kép, sajnálom, sajnálom, sajnálom, DE sajnos a valóságban is hasonlóan gyér... Na jó, azért annyira nem, de pl. reggel felkentem, nem sokat, csak leheletnyit a szemhéjamra, de pikkpakk eltűnt és csak az aprócska csillogás maradt, és ami volt, össze is gyűlt a ráncocskámba... Szóval eléggé leszerepelt, minden szempontból, sokkal, de sokkal jobbat vártam, hiszen számomra ez márka már magasabban van, mint pl. egy miss sporty.

Hát most így jártam, legközelebb igyekszem a képpel. Puszi és jóéjt. :)

Update: a műanyag tetőt le kell menni róla, és úgy kell vissza rakni, köszönöm a tippet Katienek! :) 

7 megjegyzés:

  1. Talán furcsa a kérdés, de miért veszed ki a szemhéjpúdereket a tartóból? Mármint én levettem az átlátszó műanyag fedelet, és úgy raktam be őket a nagy fekete tokba. És akkor olyan, mint egy sima duo szemhéjpúder. Az az átlátszó cucc csak azért kell, hogy amíg be nem teszed a feketébe, addig ne sérüljön a szemhéjpúder.

    VálaszTörlés
  2. Szia Katie!:)
    Nem, nem furcsa a kérdés, inkább az a furcsa, hogy ez nekem miért nem esett le eddig... :D Most kb. fejem a falba verem, hogy lehetek ilyen HÜLYE! :D Köszi a megoldást... :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van ilyen szemhéjpúderem, az enyém sötétbarna. Én is kicsit többet vártam volna, kicsit csalódás volt első manhattan terméknek, de azért el fogom használni.

    Egyébként sok sikert a bloghoz, látom új vagy te is, én is most kezdtem hozzá :)

    VálaszTörlés
  4. A Manhattan polcok tele vannak ezekkel a pici szemhéjpúderekkel amiket ezekbe a tokokba lehet tenni;)

    VálaszTörlés
  5. Bernu: Sok-sok sikert neked is! :) Csak ügyesen!

    Your Aurora: nahát, nem is tudtam, igazából nagyon erősen elgondolkodom, hogy vegyek-e, mert mondom, sajnos nagyon nem győzött meg:( de köszi az infot!

    VálaszTörlés
  6. Engem mindig vonzottak, de ezek után én sem fogok venni:D

    VálaszTörlés