Oldalak

2012. május 1., kedd

NOTD - Essence - 64, be optimistick!

Sziasztok!

Essence color&go lakkok mostanában nagyon mennek nálam, baromira praktikusak. Mint tudjátok ezek kisebbek, mint a normál méretű lakkok, csak 5 ml-ek (a normál méretű 8 ml ennél a márkánál). Az ecset jól használható, azt vettem észre, hogy a fedésük is nagyon jó. Ez a lakk egy rétegben a körmeimen, a száradása pedig szintén csúcs szuper. Mikor megcsináltam, nagyjából mire végig értem valamennyire megszáradt már az első körmöm, ami azt jelenti, hogy 5 perc alatt olyanra száradt, hogy már lehet használni kezet apróbb dolgokra. Nagyjából fél órával később mentem zuhanyozni és hajat mosni és semmi baja nem lett, teljesen csontra száradt a lakk, és ágyneműs sem lett. Egyik legjobban teljesítő essence lakkok szerény véleményem szerint. 
Tartósságáról beszéljenek a képek: harmadik napja van rajtam, fedőlakk és speciális alaplakk (alatta egy Miss sporty körömerősítő lakk van) nélkül. Döntse el mindenki maga, hogy számára ez mennyire tartós lakk. Szerintem nagyon tartós, három nap után rendszerint már újra kell lakkoznom, ennek meg csak a vége van picit megkopva. 


Nagyon szeretem, amikor nincs időm pepecselni, és nem akarok két naponta festeni, mert tökéletesen el van a körmöcskéimen. Hozzáteszem nem mosogatok vele naponta 2x, és nem súrolok lakást folyamatosan. Főiskolás körmökre teljesen ideális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése