Oldalak

2011. július 17., vasárnap

Lovely korrektor

Sziasztok!:)


Múlt héten Vácon jártam, és hát persze kihagyhatatlan volt a DM és Rossmann... Már csak abból felbuzdulva is, hogy vidéken kisebb a kereslet és biztos találok valamit, amit itthon nem... :) Hát mondanom sem kell, hogy baromi nagy mázlim volt, hiszen Griberli Lovely korrektoros bejegyzése óta sóvárogtam egyért. Itthon nem találtam, vagy ha találtam, őszintén soknak tartottam a több, mint 600 ft-ot egy ilyen márkáért, amit amúgy sem ismerek, és nem is mindig a legjobb a vélemény róla. A lényeg annyi, hogy Vácon 149 Ft-ért volt egy jó pár darab, aminek naná, hogy borzasztóan megörültem... amíg kezembe nem vettem őket. Az összes 2-es számozású volt, na mondom sebaj, még vakon is is veszek ennyiért.. azonban kb. 6 db volt összesen és abból 4 ki volt már nyomva. Borzasztóan kiakadtam, mikor sorra vettem őket le és ki voltak nyomkodva, azon imádkoztam, hogy legalább egy legyen ami tiszta. Mázlim volt, mert kettőt is találtam, de bakker, miért van ez, hogy valaki fogja és simán megkezdi!?!?!?!?!??!... Mi a jó francot képzel az ilyen magáról?!... Ne haragudjatok, de ha erre gondolok, nagyon ki tudok akadni. Ráadásul valamelyik nap Dunakeszin voltam, ott bementem a DM-be volt két Whoom Boom tuspaletta, annak is baromira megörültem, de mindkettőbe bele volt nyúlva. Most őszintén, ezek után vegyem meg???? Oké, tudom fertőtleníteni lehet, meg nem is drága termékek, de akkor is. Ha teszteltet, használtat akarnék venni, akkor megvenném neten.....
Kicsit elkanyarodtam, elnézést, de nagyon ki tudok akadni ezeken a dolgokon...
Szóval a korrektor... Végül megvettem mind a kettőt, ennyiért nem hagyhattam ott.
A fedése valóban elég jó, nagyon tetszik a textúrája, nem tudom leírni milyen, kicsit ilyen "habos"-nak tűnik nekem. Annyi az egyetlen problémám vele, hogy szem alá rakva szépen eldolgozom, de elsőre begyűrődik a ráncocskáimba. Utána újabb kis eldolgozás kell neki és onnantól kezdve tökéletes! :)
Szóval igen, ezt a terméket ajánlom. :)
Szép hétvégét, jó strandolást, pihenést, élvezzétek ki a nyarat!!!! :)))

3 megjegyzés:

  1. Griberli hol ír róla? Visszakerestem, de nem találom :(
    Én is a 150 ft akcióban próbáltam ki, de azt vettem észre, hogy hamar elfogy... :D Igaz minden nap használom, és nagyon szeretem, 600 ftért is újra fogom venni, de úgy veszem észre, hogy hamar fogy. Szem alá meg tényleg kicsit körülményes, felrakom és utána rögtön átmegyek rajta egy átlátszó púderrel, hogy ne nagyon gyűrődjön bele.

    VálaszTörlés
  2. Meli: http://meggyeslepenyleso.blogspot.com/2011/05/ezaz.html itt írt róla. :)
    kíváncsi vagyok nekem mikor fogy el, kb másfél hete nyúzom :))

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy rátaláltam a blogodra, pont ilyet szeretnék én is venni! Követőd lettem! :)))

    VálaszTörlés