Oldalak

2011. április 28., csütörtök

Mázli

Sziasztok!


Minap voltam Rossmannban, és nézegettem a leakciózott dolgokat (naná, hogy mindig megnézem:)) és egy Astor pirosítóra találtam. Először azt hittem, hogy 799.-, mert el volt mosódva rajta, de találtam másikat és mindössze 199 Ft-ba került. Borzasztóan megörültem neki, ekkora mázlit, újabban rá vagyok kattanva pirosítókra, de van ám nekem, szóval teljes áron nem vennék. 



Itt a próba is, alap nélkül, elég szépen látszik, és bakker tartós is, rendesen fent marad, nem tűnik el az arcomról.




No meg aztán, pirosító mellé végre dukált már egy normális ecset, szóval beszereztem az essence pirosító ecsetet, azt hiszem, nem kell bemutatnom, de azért egy képet feldobok. Imádni való, és csodálatosan puha. Komolyan mondom az essence akkor fejlődött utóbbi időbe, emlékszem mikor bejött, hogy idegenkedtem tőle, hogy jajjj, megint egy olcsó, gagyi márka. És hát mint látjuk, nagyon nem az. Jójó, van amiben nem tökéletes (igazából szerintem tökéletes smink márka nem is létezik...), de annyira jó ár-érték arányban, ami szerintem az én korosztályomban az egyik legfontosabb dolog. Sajnos legtöbbünk nem rendelkezik rendes keresettel, így nem engedhetjük meg magunknak a több ezer ft-os csoda dolgokat. Szóval csak annyit szeretnék mondani: i love essence. :)))


Ígértem Max Factor spirált, még nem érett meg a véleményre, nem szeretnék elhamarkodottat írni.


És egy jó hír, amit ezúton is szeretnék megköszönni:
Meghívást kaptam a Primőr Kft.-től egy Szépség Blog találkozóra, aminek nagyon örülök, hatalmas meglepetésként ért. :)


Kik jöttök? Kivel találkozok? Mit szólnátok, ha esetleg előtte elmennénk egy rövidebb összeismerkedésre? :) 

4 megjegyzés:

  1. Jaj ebből én 3at is megvettem :D annyira tetszettek! :) Nálam is jön majd poszt mert annyira szépek :)
    És remélem talizunk a blogtalin! :)))

    VálaszTörlés
  2. De jó remélem nálunk is van. Majd holnap körülnézek.

    VálaszTörlés
  3. Én is épp 1-2 napja vettem ezt a pirosítót és imádom! Annyira hihetetlenül csillog és én imádom a csillogós sminket!:) Egy baja van, hogy pici és amikor belemegyek ecsettel porzik aztán a mérete miatt mégjobban össze-vissza szóródik. Vettem még ugyan ennyiért egy szemhéjpúdert is...az is szép, bár nem annyira pigmentált és elkél alá az alapozó...

    VálaszTörlés
  4. Húúú én ilyen olcsón Astort még sehol sem láttam. :O

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés