Oldalak

2011. november 30., szerda

Gliss Kur - Satin Relax

Sziasztok!
Nem régiben vettem ezt az állítólagos csodaszert, egyik csoporttársam ajánlotta, hogy neki nagyon bevált, próbáljam ki én is. Gondoltam, egye fene, miért is ne, nem egy drága szerről beszélünk, az illata biztos jó lesz... Hátha beválik. Katt tovább, ha érdekel. :)

Szóval.
Alapvető problémám a hajammal az volt, hogy ha megmosom, megszárítom, akkor összevissza száll, nem tudok vele mit kezdeni. Egyszerűen a hajamhoz nem értek, vagy kivasalom, vagy hagyom megszáradni és akkor szebben hullámosra szárad. Állandóan nem akarom vasalni, amúgy se tesz túl jót, plusz most, hogy bemelíroztattam szőkére extrán nem jó.
Lényeg a lényeg, naivan megvásároltam ezt az állítólagos "csodaszert"... Ha eddig nem éreztétek a cinizmust a "hangomban", akkor most felvilágosítok mindenkit: körülbelül nullával egyenlő a hatása. Hozzátenném, hogy az én hajamról van szó, lehet, hogy valakinek tökéletesen beválik (ahogy pl. csoptársamnak is) és imádja, vagy imádni fogja.
Először is kiemelném a jobb dolgokat: az illata számomra igazán kellemes, kicsit szúrós, nem az általam használt virágos illat, de igazából tetszik, főleg egy kis idő elteltével. 
A következő, ami működik, hogy valóban fényesebb lesz tőle a haj, talán nem tűnik olyan száraznak.
A problémám csak azzal van, amiért valójában vettem, és ezek a következők: állítólag "Anti-Frizz komplexet" tartalmaz, ami ugyebár azért van, hogy a hajacskánk ne szálljon. Ez eddig stimm. Azonban képtelen vagyok annyit tenni a hajamra, hogy ez működjön. Először keveset fújok rá, ezáltal szinte semmi változás nem történik. Ezek után fújok rá többet, amikor is valóban nem fog szanaszét szállni, azonban úgy elnehezíti az egész hajamat, hogy másnap már olyan, mintha csupa zsír lenne, azaz újra moshatom, vagyis még jobban szárad ki az egész vége.
Nem volt drága, 1099.- Ft-ért vettem a Rossmannban, de nem venném újra.
Elfogom használni, mert az illata határozottan tetszik, valamint ha pl. vasalás után használom, akkor fényesebb lesz és talán egy icipicivel puhább. 

Ti ismeritek ezt a terméket? Ha igen, szeretitek? Ha nem, használtok hasonlót?

Szép estét!:)

2 megjegyzés:

  1. Én is megvettem nem olyan régen, de nekem sem vált be különösebben, hogy megmondjam őszintén, ráadásul hosszabb hajra nagyon durván hamar fogy, hosszú hajúaknak nem kifejezetten gazdaságos

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem váltak be a Gliss Kur termékek. :(

    VálaszTörlés