Oldalak

2011. augusztus 29., hétfő

Essence You Rock! - trendkiadás


Sziasztok!

Nagyon vártam már ezt a trendkiadást, mert a szemhéjalapozóra és az ajakfilcekre borzasztóan kíváncsi voltam. 
Sokáig vadásztam rájuk, sajnos hamar elkapkodták, főleg ezeket a darabokat -amikre én is úgy vágytam.. Aztán nagy nehezen találtam egy Rossmann-t, ahol szinte tele volt a display, mondanom se kell, hogy rögtön lecsaptam rájuk. Az egész zsákmányomat gazdagítottam még a testpermettel..... Hát őszintén szólva teljesen feleslegesen, mert kb. semmit sem ér. Sajnos..:( az illata még egészen kellemes, szeretem ezt az illatvonalat.. Azonban, azon kívül, hogy pillanatnyilag felfrissít, és talán még két egész pillanatig érezni az illatát is, semmi, de semmi haszna. Hiába nem drága (nem emlékszem pontosan mennyi), sajnos annyit sem ér. :( Sebaj, mert ezzel ellentétben az ajakfilcek és a bázis elég jó ár/érték arányban vannak. :)
A bázisról néhány szóban, nagyon gyorsan szárad, de ha külön csináljuk a szemeinket, azért van idő szépen felkenni rá a színt. Apró csillámok vannak benne, nekem nagyon tetszik szoktam csak úgy magába is szürke szemceruzával használni. 
Balra: csak hozzáérintve a bőrömhöz, jobbra eldolgozva szigorúan kézzel!
 

Tartósságról úgy tudok nyilatkozni, hogy az, ami nálam kb egy óra alatt a semmiéve kopott, az most kibírt egy fél napot kb. Hozzáteszem nekem elég macerás a szemem, mert könnyen zsírosodik, plusz a bőr se olyan feszses rajta, szóval hamar gyűrödik sajnos. Akinek nincsenek ilyen problémái és normális átlagos a szemhéja, annak bátran ajánlom. :)


Az ajakfilcek: na az csúcs. Komolyan, imádom. Persze lehet, hogy azért táplálok ilyen gyengéd érzéseket felé, mert ez az első ilyen tárgyam. Viszonyítási alapom a többihez képest (NYC, Max Factor) nincs, de eléggé megvagyokelégedve ezekkel a drágákkal. :) Már eleve a tudat, hogy egy olyan szájszínező, amit én is tudok hordani, anélkül, hogyrögtön lenyalnám... Igen sajnos azok közé a peches hölgyek közé tartozom, akik szinte rögtön eltünteti az szájáról a rúzst. Fogalamam sincs ilyenkor mi történik, biztos valami olyan anyag van az ajkaimban, amik rögtön beszippantják.. Rúzzsal táplálkoznak. :D ;D ... Na, de vissza a Földre. :) Szóval az ajakfilceket ajánlom minden olyannak, aki hasonló problémákkal küzd, valamint, aki diák, és nincs 2-3 ezer forintja egy ilyen kis filcecskére. Ja igen, elne felejtsem: senkit ne tévesszen meg az, hogy nem hegyes a filc vége, remekül lehet vele dolgozni, valahogy szépen szétoszlik az szájon. Amit negatívként megemlítenék, hogy speciel az én számat eléggé szárítja, dehát mint tudjuk az könnyen kiküszöbölhető egy ajakápolóval. (Ha valaki még nem tudná, ajakfilc alá, soha ne rakjunk semmit, mert azzal tönkre is tehetjük!) Tartosságról még annyit, hogy azért csodát ne várjatok tőle. Egy, max. két ivást kibír, a kajával nem küzd meg, valamint az én nyalogatós számon kb. 2-3 órát bír ki. De ez ne vegye el senki kedvét se, mert mondom én extrém eset vagyok! :))
Senkit ne tévesszen meg, hogy kézen alig látszik, szájon nagyon szép és intenzív a színe!


Puszi és pacsi Nektek!!

6 megjegyzés:

  1. Huh nagyon tetszenek a filcek :)

    VálaszTörlés
  2. Én a lila lakkot és a bázist vettem meg a You rock!-ból, nagyon szeretem őket. Ezek az ajakfilcek annyira nem tetszettek, de maga a típus nagyon érdekel, úgyhogy ki fogom próbálni én is.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. a lakkok nálam most kimaradtak, sajna nem tudom őket használni meló miatt. :( azért meg nem veszem meg, hogy fájdítsam a szívem... de nem baj, Andi nálatok úgy is olvashatok róla. :))))))

    VálaszTörlés
  4. Most, hogy olvasom a bejegyzésed, lehet "rácsábulok" egy ajakfilcre... :):) Eddig nem mertem megvenni, de most nagyon megtetszettek! :)

    VálaszTörlés
  5. én nagyon szeretem őket, és sokkal hamarabb nyúlok hozzá, mint akármi máshoz.... :)

    VálaszTörlés
  6. fú de jó, hogy írtál a szemhéjalapozóról, gondolkozom rajta, de úgy látszik mindenki jó véleménnyel van róla :)

    VálaszTörlés