Oldalak

2011. július 10., vasárnap

Essence mini ecsetkészlet

Helló Lánykák!


Sajnálom, hogy nem jelentkeztem eddig, de elkezdtem dolgozni így a nyáron, végre magam tudom majd finanszírozni a smink cuccaimat... :D:D ..a probléma azzal mindössze annyi, hogy így kevésbé veszem fontolóra, hogy mégis mire is lenne szükségem.. illetve nem is szükségem -mert még elég sok minden kéne, hogy azt mondassam, hogy no, egész jó kis packom van...-, hanem nem nézek utána, hogy jó-e a dolog... Pár napja vettem essence mini készletet.
Még rémlett is, hogy olvastam valahol, hogy hát ellentétben a többi essence ecsettel nem a legjobbak, de aztán elhessegettem ezt a gondolatot, hogy hát ilyen tuti nincs, biztos ez is szuper és baromira ezerszer jobban megéri árát... Hát sajnos tévedtem. Oké, nem nagy össze, ha jól emlékszem 499 Ft-ba került, de tudom, hogy van akinek ez is számít... Meg basszus, akármennyit is költünk én baromira dühös tudok lenni, mégha csak 200 Ft-ot is adok ki egy olyan dologért, amit nem fogok tudni használni.. 
Jójó, talán nem mondom, hogy ezt sem fogom tudni használni, mert azért valamennyire lehet. A baj a következő: baromira szúrósak a szálak, nem olyan csoda puhi mint pl. pirosító ecsetnél.. Úgy érzem ez épp elég baj ahhoz, hogy kellemetlen legyen a használata... Igazából ez leginkább a mini pirosító ecsetre vonatkozik, az förtelmes.. Van benne egy applikátor, azt ellehet használgatni, annak aki szereti. Követi még egy satírozó ecset, legalább is ezt írják róla.. És egy rúzs ecset. Úgy érzem, nem vesztettem volna semmit sem, ha nem veszem meg.. Sajnos. Sebaj, a többi ecset az csuda jó, és úgy érzem azoknak annyival jobbak a benyomásaik, hogy ez a mini szett sem veszi el a kedvem, ha lesz új ecset!!!!:))) 


Más: Képzeljétek nyertem Alicenál a nyereményjátékán, tegnapelőtt kaptam meg, szép kis pack :)


A kézkrémen kívül mindent kipróbáltam már egyszer..:) A hajpakolást dupla annyi ideig hagytam magamon, utána jó puhi lett a hajam tőle, a rúzsnak nagyon tetszik a színe, majd lesz vele smink, a szájfény csodálatos eperillatú és baromira sok csillám van benne.... És a végére hagytam a legjobbat: a lábradírt... Az valami csoda. :D Tuti fogok ilyet rendelni, amint találok a közelemben egy oriflame-est, mert bekentem vele a lábam... Egy az, hogy apró szemcsék vannak benne, amik nagyon kellemesen felfrissítik a vérkeringést, a másik, hogy ahol kicsit szárazabb volt a sarkam, baromira puha lett. Azért ne úgy képzeljétek el, hogy bütykös meg leszáradt a sarkam... :D A lényeg, a lényeg, nyugodt szívvel ajánlom, mert valóban működik.. :)))


Szép estét Nektek!:)

3 megjegyzés:

  1. na csak hogy jelentkezel..:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Én is szemeztem ezzel a mini ecsetkészlettel, pl utazáshoz tök jónak tűnt, de kicsit kinyitottam és furinak tűntek, ezért végül otthagytam, de tök jó, hogy megírtad a véleményedet, mert ahogy magamat ismertem a végén még rábeszéltem vna magam!

    VálaszTörlés
  3. Jah, és tök megértem, h utólag sajnálod, hogy kiadtál rá pénzt, még akkor is, ha "csak" 500Ft...
    tényleg kis összeg, de csomószor van hogy nem veszek meg valami drágábbat, mert sokallom, holott 500-al olcsóbbért vinném... ilyenekre meg én is szórom a pénzt :/

    VálaszTörlés