Oldalak

2011. április 3., vasárnap

Az a drága tus :)

Csodálatos vasárnap délutánt kívánok Mindenkinek! :)


Remélem otthon pihiztek, neteztek, teáztok, kakaóztok.... :)
Sima fekete tusomat mutatom most meg nektek, remélem tetszik :)
Nem lett sok kép, hiába csináltam baromira sokat, egyszerűen valamiért annyira béna vagyok, megnézem őket és sorba fújjolom le, lehet a képalannyal van a baj -azaz velem :D .

Szóval ezek lennének azok, remélem azért tetszik. 






Ti szeretitek ezt az egyszerű ám, nagyszerű sminket? Semmi extra, csak a vonal, meg valami szájra való. Nálam abszolút favorit. :) Ti mit használtok hozzá, milyen tust?


És végre a sokadik Rossmannban találtam tus ecsetet, sajnos magát a gélt még nem sikerült megvásárolnom, de holnap mindenképpen rohanok érte, nagyon várom már. Az ecsetet próbáltam, de csak szemhéjfestékkel, (azt használtam "tusnak", egy pici víz segítségével) és valami csúcs... Ő az első komoly ecsetem, biztos, hogy beszerzem a többit. :)


További jó pihenést kívánok Nektek!:) 
Sziszi

2 megjegyzés:

  1. Imádom az ilyne egyszerű sminkeket, ha rohanok szinte mindig tussal festem ki magam. Nekem feketéből 3 féle van, egy Essence vízálló, egy Essence filctoll alakú, meg egy Lora. Általában a Lorát használom, a vízállót megtartom nyárra, mert tényleg nagyon erősen tapad, alig birom lemosni, a filctollas meg nem túl erős, azt meg pótban tartom. Színesből pedig avonosok vannak, lila, világoskék, meg ezüst csillámos.

    VálaszTörlés
  2. nekem is nagy kedvenc, csak őszintén szólva, néha úgy unom.. úgy feldobnám, és rengetegszer van, hogy megcsinálom, jajdejójajjdejó, aztán újra megnézem és már nem is tetszik, meg bénának tartom... vagy nem merek úgy kimenni, mert hát az meg túl sok... franc se tudja. :)
    most használtam először essence tubusos zselést tust és hát imádom, komolyan csak ajánlani tudom, majd csinálok róla képet is, ha szeretnéd(tek), baromira megéri az árát, szerintem. :)
    UI.: köszönöm a kommented, tudnád milyen boldogság ment végig rajtam, mikor láttam, hogy írt valaki. :)

    VálaszTörlés