Oldalak

2011. április 14., csütörtök

Smink az új ecsettel

Sziasztok!:)
Hát íme ezt alkottam.

Hozzá tenném, hogy kezdek rájönni mennyit számítanak ezek az ecsetek.
Nekem ez az első igazán minőségi ecsetem (csak essence tus ecsetem van, ami számít, de az mostmás:)) és tényleg csodákra képes. Eddig mindig aplikátorral vagy ilyen gagyi ecsettel dolgoztam.
Mindenképpen ajánlom, hogy aki eddig még nem is gondolkodott el jó minőségű ecseteken, most tegye meg mindenképpen.
És beszéljenek a képek. :)
Bocsi a bárgyú fejért, de 'szarból nehéz várat építeni'. ;D
Ti hogy álltok az ecsetekkel? Milyeneket használtok?








4 megjegyzés:

  1. Szia, szép lett a sminked, olyan kis egyszerű, tetszik :). Bár nekem (még) nincs sigma ecsetem, de számomra a nagy áttörést a H&M ecsetei hozták meg, régebben applikátorral sminkeltem, meg volt egy nagyon gagyi Avon ecsetkészletem (bár azt mondják, hogy amiket most árulnak azok már jók, szóval nem akarom teljes mértékben leírni az avont), aztán megvettem a H&M-ben az első normál ecsetemet, hát azóta is őket használom, azóta megvan mind, és imádom őket, több helyen is olvastam hogy simán versenyeznek a jobb minőségű ecsetekkel, bár nekem még összehasonlítási alapom nincs. U.i: bocsi h ilyen regényt írtam:D

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a smink, hétköznapra tökéletes :)
    Én is akkor láttam igazán a különbséget, amikor elkezdtem ecseteket használni. Először bármelyik drogériában beszerezhetőeket használtam, de most már nem is olyan régóta sikerült Sigma ecseteket rendelnem és össze sem hasonlítható a különbség ecset és applikátor között :)

    VálaszTörlés
  3. szép lett! nagyon! :) szép hétköznapi smink! a piercinged pedig NAGYON tetszik! :)

    viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Én is filózom pár napja ezen, hogy regisztrálok, mert én is fenem a fogam erre az ecsetre! Hogy volt? Csak simán vitte a postás?

    Arról már megnyugtatattak, hogy fizetni nem kellett, én ettől féltem legjobban. :)

    VálaszTörlés